Leer Hoepelen

Bekijk het nieuwe aanbod voor komend najaar 2022 hier:

KOOP JE TICKETS HIER

*Bij deelname aan deze cursus ontvang je eenmalig 10% korting op de aanschaf van een hoepel bij WWW.DEHOEPELWINKEL.NL 

In de beginners lessen leer ik je de basis om taille en om de handen. Daarnaast spelen we met swingende truc’s en technieken binnen het on/off-body hooping. Een aantal lifts, jumps en transities komen aan bod.  Doel is om zoveel mogelijk vrijheid te krijgen om met je hoepel te dansen en spelen. Uit je hoofd, in je lijf. Dit doen we in deze serie door het simpel te houden en ruim aandacht te besteden aan het onder controle krijgen van de basis technieken.

De intermediate lessen gaan een stapje verder dan de beginners lessen. Er zullen verschillende niveau’s aanwezig zijn in de les. Hier stem ik op af en zorg dat iedereen iets oppikt. We werken aan elbow, chest en shoulder hooping. Angles, isolaties, folding en transities. Tevens spelen we met het ontwikkelen van een eigen stijl. Het bedenken van leuke combi’s en het vinden van je eigen flow.

“Intermediate” is een lastige vergaarbak. Daarom: twijfel je of denk je dat je een Intermediate hooper bent? Mail me even op info@dehoepelwinkel.nl

Vlieguren cursus: Wanneer je in een periode echt veel wil leren dan is deze aanbieding misschien wat voor jou. Wanneer je merkt dat je na een uurtje er ‘eigenlijk pas lekker in zit’ kun je kiezen om beide cursussen tegelijk – na elkaar – te doen. Ook als je nog helemaal aan het begin staat. heb je al veel ervaring maar is er toch het een en ander weggezakt? dan kan deze aanbieding ook goed wat voor jou zijn. Beide cursussen sluiten goed aan op elkaar waardoor je lekker veel combinaties kunt maken. Uiteraard heb je iedere week iets aan huiswerk als je helemaal aan het begin staat.

Heb je vragen? info@dehoepelwinkel.nl

 

LES OP MAAT

Naast mijn vaste lesaanbod geef ik graag Hoopdance workshops op aanvraag. Dit doe ik zowel prive als voor groepen en op 3 verschillende niveau’s. Wil je er helemaal voor gaan, wil je alle aandacht? Of heb je een groepje vriendinnen of collega’s die net als jij benieuwd zijn hoe het ook weer gaat? Hoe groter je groep hoe minder je betaalt en vanaf 6 deelnemers hoepel je zelf gratis! Kijk wat bij je past, mail je wensen en ik kom jouw kant op! 

Prijzen voor een LES OP MAAT van 1.5 uur: * ex. KM vergoeding & btw + eigen locatie.

  • €65 voor 1 – 2 pers.
  • €85 voor 3 – 4 pers.
  • €120 voor 5 – 6 pers.**
  • €165 voor 7 – 10 pers.
  • €185 voor 11 – 13 pers.

** vanaf 6 deelnemers ben jij zelf als organisator gratis!

Afstand: Is de reistijd naar jouw plek toe langer dan een uur enkele reis, dan worden er iets aan reiskosten berekent.

Locatie: Kies je ervoor om buiten te hoepelen. Denk dan vast na over wat we doen bij regen. Hooplovers heeft tevens beschikking over een fijne zaal in Leiden Centrum. In overleg kan deze gehuurd worden voor de workshop. 

Annuleringsvoorwaarden:  Annuleren van de gehele workshop of van het aantal deelnemers binnen een week voor aanvang van de workshop is voor rekening van de aanvrager. Tevens behoud Hooplovers het recht om bij wijzigingen in de gemaakte afspraken de opdracht te annuleren. Bij annuleren door (kans op) regen berekenen we 48 uur van te voren 50% en 24 uur van te voren of op de zelfde dag 100%.

Kies het niveau wat bij je past:

1 . Ultimate beginners – Basis techniek van taille hoepelen + een aantal mooie bewegingen naast je lijf.

2. The next step – Naast uitdagende oefeningen in combinatie met taille hoepelen leer je flink wat off-body technieken en vloeiende overgangen.Uiteraard bespreek ik je start niveau en wat jij graag zou willen leren. 

3. Gevorderd –  In ons eerste contact bespreek ik jullie niveau en kijk ik wat je zou willen leren. Specialty’s: Angles, Breaks, Chest, shoulders & Elbows, Fun combo’s & finding your personal flow …

Vragen of Bookingen: