Leer Hoepelen

CURSUSAANBOD Beginners & Intermediate lessen VOORJAAR 2020

Lang genoeg gewacht, we mogen naar buiten. Daar waar de 1.5 M voor ons makkelijk aan te houden is.

Data 03 juni – 08 juli 

19:30 – 20:30 Beginners
20:45- 21:45 Intermediate 

Kosten: Beginners €100 / Intermediate €100. Wil je graag wat vlieguren maken en reserveer en betaal je 2 cursussen in een keer? dan ontvang je €10 korting op het totaal bedrag.

Wanneer je deelneemt aan een cursus ontvang je tevens eenmalig 10% korting op de aanschaf van een hoepel bij WWW.DEHOEPELWINKEL.NL

Aanmelden via: info@hooplovers.nl 

Locatie:  Roomburg (verzamelen Duyvendakstraat 13)

In de beginners lessen leer ik je de basis om taille en om de handen. Daarnaast spelen we met swingende  truc’s en technieken binnen het on/off-body hooping. Een aantal lifts, jumps en transities komen aan bod.  Doel is vrijheid te ontwikkelen om met de hoepel te dansen en spelen. Dit doen we in deze serie door ruim aandacht aan de basis technieken te geven. 

De intermediate lessen gaan verder. Er zullen verschillende niveau’s aanwezig zijn in de les. Hier stem ik op af en zorg dat iedereen iets oppikt. We werken aan elbow, chest en shoulder hooping. Angles, isolaties, folding en transities. Tevens spelen we met het ontwikkelen van een eigen stijl. Het bedenken van leuke combi’s en het vinden van je eigen flow. 

“Intermediate” is een lastige vergaarbak. Daarom: twijfel je of denk je dat je een Intermediate hooper bent, graag altijd even bij je aanmeldings -email kort iets aangeven over je hoepel ervaring. 

Geef je op via email INFO@HOOPLOVERS.NL

 

LES OP MAAT

Naast mijn vaste lesaanbod geef ik graag Hoopdance workshops op aanvraag. Dit doe ik zowel prive als voor groepen en op 3 verschillende niveau’s. Wil je er helemaal voor gaan, wil je alle aandacht? Of heb je een groepje vriendinnen of collega’s die net als jij benieuwd zijn hoe het ook weer gaat? Hoe groter je groep hoe minder je betaalt en vanaf 6 deelnemers hoepel je zelf gratis! Kijk wat bij je past, mail je wensen en ik kom jouw kant op! 

Prijzen voor een LES OP MAAT van 1.5 uur: * ex. KM vergoeding & btw + eigen locatie.

  • €65 voor 1 – 2 pers.
  • €85 voor 3 – 4 pers.
  • €120 voor 5 – 6 pers.**
  • €165 voor 7 – 10 pers.
  • €185 voor 11 – 13 pers.

** vanaf 6 deelnemers ben jij zelf als organisator gratis!

Afstand: Is de reistijd naar jouw plek toe langer dan een uur enkele reis, dan worden er iets aan reiskosten berekent.

Locatie: Kies je ervoor om buiten te hoepelen. Denk dan vast na over wat we doen bij regen. Hooplovers heeft tevens beschikking over een fijne zaal in Leiden Centrum. In overleg kan deze gehuurd worden voor de workshop. 

Annuleringsvoorwaarden:  Annuleren van de gehele workshop of van het aantal deelnemers binnen een week voor aanvang van de workshop is voor rekening van de aanvrager. Tevens behoud Hooplovers het recht om bij wijzigingen in de gemaakte afspraken de opdracht te annuleren. Bij annuleren door (kans op) regen berekenen we 48 uur van te voren 50% en 24 uur van te voren of op de zelfde dag 100%.

Kies het niveau wat bij je past:

1 . Ultimate beginners – Basis techniek van taille hoepelen + een aantal mooie bewegingen naast je lijf.

2. The next step – Naast uitdagende oefeningen in combinatie met taille hoepelen leer je flink wat off-body technieken en vloeiende overgangen.Uiteraard bespreek ik je start niveau en wat jij graag zou willen leren. 

3. Gevorderd –  In ons eerste contact bespreek ik jullie niveau en kijk ik wat je zou willen leren. Specialty’s: Angles, Breaks, Chest, shoulders & Elbows, Fun combo’s & finding your personal flow …

Vragen of Bookingen: