Leer Hoepelen

HOOPDANCE INTENSIVE BEGINNERS CURSUS VOORJAAR 2018

Leer echt goed hoepelen in 6 intensieve lessen van 2 uur. (in overleg ook los te volgen). Dans en hoepel je vrolijk, fit en vrij het voorjaar in! Ik help je op weg door alle basistechnieken heen. 
Uiteraard starten we met taille hoepelen gevolgd door verschillende trucs en bewegingen naast je lijf. Ben je al een eindje op weg maar wil je meer leren? dan ben je ook welkom.

Ik leer je iedere workshops nieuwe trucs en werk graag op maat. Samen werken we een een reeks bewegingen die vloeiend achter elkaar in een sequence gedaan kan worden en besteden we tijd aan het vinden van jouw eigen creatieve hoop-flow.

DATA LET OP NIEUW!!: Woensdag 19:30 tot 21:30 (incl. 30 min. Hoopjam) 09, 16, 23, 30 mei, 06 & 13 juni 

Locatie: BUITEN – verzamelen op Duyvendakstraat 13 Leiden

Vergoeding: Hele serie €100 + eenmalig 10% korting op een hoepel. Losse les/ Proefles: €17.50   

Geef je nu op door een bericht te sturen onderaan deze pagina of naar: INFO@HOOPLOVERS.NL

 

LES OP MAAT

Naast mijn vaste lesaanbod geef ik graag Hoopdance workshops op aanvraag. Dit doe ik zowel prive als voor groepen en op 3 verschillende niveau’s. Wil je er helemaal voor gaan, wil je alle aandacht? Of heb je een groepje vriendinnen of collega’s die net als jij benieuwd zijn hoe het ook weer gaat? Hoe groter je groep hoe minder je betaalt en vanaf 6 deelnemers hoepel je zelf gratis! Kijk wat bij je past, mail je wensen en ik kom jouw kant op! 

Prijzen voor een LES OP MAAT van 1.5 uur: * ex. KM vergoeding & btw + eigen locatie.

  • €65 voor 1 – 2 pers.
  • €85 voor 3 – 4 pers.
  • €120 voor 5 – 6 pers.**
  • €165 voor 7 – 10 pers.
  • €185 voor 11 – 13 pers.

** vanaf 6 deelnemers ben jij zelf als organisator gratis!

Afstand: Is de reistijd naar jouw plek toe langer dan een uur enkele reis, dan worden er iets aan reiskosten berekent.

Locatie: Kies je ervoor om buiten te hoepelen. Denk dan vast na over wat we doen bij regen. Hooplovers heeft tevens beschikking over een fijne zaal in Leiden Centrum. In overleg kan deze gehuurd worden voor de workshop. 

Annuleringsvoorwaarden:  Annuleren van de gehele workshop of van het aantal deelnemers binnen een week voor aanvang van de workshop is voor rekening van de aanvrager. Tevens behoud Hooplovers het recht om bij wijzigingen in de gemaakte afspraken de opdracht te annuleren. Bij annuleren door (kans op) regen berekenen we 48 uur van te voren 50% en 24 uur van te voren of op de zelfde dag 100%.

Kies het niveau wat bij je past:

1 . Ultimate beginners – Basis techniek van taille hoepelen + een aantal mooie bewegingen naast je lijf.

2. The next step – Naast uitdagende oefeningen in combinatie met taille hoepelen leer je flink wat off-body technieken en vloeiende overgangen.Uiteraard bespreek ik je start niveau en wat jij graag zou willen leren. 

3. Gevorderd –  In ons eerste contact bespreek ik jullie niveau en kijk ik wat je zou willen leren. Specialty’s: Angles, Breaks, Chest, shoulders & Elbows, Fun combo’s & finding your personal flow …

Vragen of Bookingen: